Wednesday, 23 November 2011

sabah, here i come again n again...

assalamualaikum.. pe kabar korang? lamanya kite x hapdate belog kan. asyik tangguh2 je.. malam ni kite online pakai laptop member kite. dgn braodband2 dia skali. broadband cap digi. huhu.. asal online jew buka mukabuku. boring dowh. buka belog lagi baik kan.

ekcelli kite nak cakap yg kite dah ada kat sabah untuk majlis konvokesyen kite. Alhamdulillah. semalam kite sampai kat sabah. rindunyer nak g jalan2 kat 1 Borneo.. eksaited lagi nak jalan2 dari nak konvo. hahaha.. pagi td kite g amik jubah. Alhamdulillah abg tu bg kite saiz S. padahal ada kawan2 kite yg kecik dari kite dapat M. xpe la kan rezeki masing2. asal boleh sarung kat badan sudeh.. semua dah selesai tadi. dah bayar yuran konvo n dah bayar duit gambar skali. harap2 la nanti gambar konvo kite cantik. huhu.. xnak ah jadi cam gambar tauliah kite kat UTM aritu. kite tunduk. kite malu la 'abg polis' tu tgk kite. hakhak ngada2 je kite neyh.

nanti kite nyer konvo 29.11 tapi kite nak tarikh 26.11 sb besday kite time tu. huhu.. jarak sampai 3 hari. dah basi dah kan kalau gitu. huhu.. harap2 masa 29.11 tu semua urusan kite dipermudahkan Allah hendakNya. Aamiin. doakan eh moga semuanya selamat. k la kite nak cite tu je. nanti pape kite hapdate lagi.

k selamat malam kawan2..

Sunday, 20 November 2011

2 hari lagi...



2 hari lagi kite nak fly ke sabah untuk Majlis Konvokesyen kite.. harap2 semua berjalan dengan lancar. Aamiin..

Saturday, 19 November 2011

mOod mlam ni > blOgwalking..

assalamualaikum.... kite makin malas okeyh sejak2 kOnvo nak dekat neyh.. adOyaiii... malam ni mOod kite nak jenjalan sambil pegang bantal busuk kat blOg2 yg kite x pernah terjah lagi.. blogwalking smbil dgr lagu kat lappy. sekrang ni kite tgah dgr lagu JANJI dari Akim.. Aaron Aziz kite kasi lagu ni kat kite.. ok jOm blogwalking sesame~~~

Wednesday, 16 November 2011

kite demam :(

assalamualaikum... selamat malam sumer.. malam ni kite nak share dengan korang semua.. kite demam.. huhu T______T dah la minggu depan kite nk fly ke sabah.. nak konvo. mcm x syok pulak kan demam time konvo.  kite bgtau Aaron Aziz kite. dia suruh kite makan ubat. dia serius je bila ckap mcmtu sb dia tau kite malas makan ubat. kite bgtau mak kite yg kite demam. terus mak kite carikn kite ubat. leps mkan ubat, kite minum air cap badak. sekarang Alhamdulillah.. demam kite dah kebah. kite rasa syukur sngat. ok nak cakap tu je.. hehehe

Monday, 14 November 2011

Wednesday, 2 November 2011

bingung.. salah kite jgk ke?:(

assalamualaikum... selamat malam sumer. ape korang buat eh malam ni? free x nak baca entry kite mlm ni.. kite sedih laaaaa T____T. sedih n rasa agak kachiwa yawww... :(

ekcelli, kite terasa dgn someone ni.. dia mintak tlg kite something n kite rasa kite leh tlg dia. dia cakap dia ada 4 paper untuk exam kali ni. then, kite ada nota2 tu.. tapi dia bgtau kite 3 paper je. lg 1 paper dia x bgtau kite paper apa. then masa paper ke 4 tu, kite ada la mintak nota kat dia, tp dia xnak bagi.. kite dah paksa dia untuk bg kite nota2 tu tapi dia tetap xnak bg.. salah kite ke?

nak dijadikan cite, masa exam tu, dia x dapat jawab soalan sb kite x dapat nak tlg dia. then, bila balik dari exam, kite SMS dia then dia ckp dia stress sb x dapat jawab paper yang ke 4 tu. dia salahkan kite sb x dapat tlg dia sedangkan sblm tu kite cakap kite bleh tolong dia. masalahnya, kite ada mintak dgn dia nota paper ke 4 tu tapi dia yg xnak bagi. salah kite ke? T_____T  masa paper pertama sampai paper ke 3 tu kite tlg dia tapi dia xcakap pape pun kat kite. terima kasih pun x. x hargai langsung apa yang kite dah tlg tapi marah kite lagi sb kite x dapat tlg dia untuk paper last tu. siap cakap kite ni "hampeh". SALAH KITE KE???? T___________T 

Tuesday, 1 November 2011

dibuli di pagi 1 November :(

assalamualaikum.. selamat pagi. rasa segar je di pagi november ni kan. I LOVE NOVEMBER yawww..

pagi ni nak hapdate cite smlm.. 1 november punya cerita.. nak cakap ni.. pagi semalam kan, kite kena buli.. T___T pakwe kite buli kite. huh geramnya.. ekcelli, smlm pakwe kite ada exam undang2 polis, so, pagi tu kite kejutkan la dia bgn pagi. pastu borak2 kejap. best sgt dapat gayut2 pagi2.. lama2 pulak tu.. ketawa2, usik2.. tiba2 ada lagu beribu sesalan kot kt TV3. ala penyanyi yg 3 suara tu. pastu pakwe kite cakap :
Dia: "wah Aaron Aziz jadi model dlm klip video lagu tu"
Kite: "ha??? Aaron Aziz???"

dengan sepantas kilat, kite lari pegi ruang tamu umah n tgk kat tv. ekcelli masa tu kite tgah landing2 lagi kat bilik. yg lucunya. kite siap campak lagi bantal busuk kite yg pakwe kite bg tu tapi kite tetap pegang je selimut kite. lari bawak selimut g ruang tamu.. hehehe :D

sampai je depan tv, terus kite dengar pakwe kite ketawa kahkahkah.. kite tgk kat video muzik tu xda pun. kite rasa geram je kat pakwe kite.. eeeiiiiiii!!!! kalau dekat, dah lama tau kena sebat dengan kite. dia terus ejek kite pastu. dia siap cakap lagi kite lari mcm itik! huh sb dia dengar kite lari bunyi pap pap pap mcm itik. huh. biasa la kan kalau lantai mozek mmg gitu kan. huh! dia cakap kite eksaited giler bila dia sebut Aaron Aziz kat tv. dia siap ulang lagi ayat kite yg "ha??? Aaron Aziz???" tu. huh.. sukanya dia ketawakan kite kan. tu la pasal. terlampau minat sgt dgn Aaron Aziz kan sampai dibuli mcmni.. tapi xpe. at least kite buat dia happy kan.. huhu.. kite pun tergelak sendiri je kalau ingt. lari mcm itik.. tapi xpe. kite ok je sb kite tau dia memang suka mengusik n sangat2 suka membuli kite..

gara-gara 







loading




loading







pakwe kite cakap kite lari macam








loading





loading








sukanya dia... :D dia happy kite pun happy sb kite dapat usik dgn jgk lepas tu.. :)